2007-08-07

Bröllop, sommar och dejter

Jag var på bröllop i lördags. Mina vänner Sara och Tobbe blev Herr och Fru Nilsson!
Dagen i korta drag:

Vaknade, åt frukost med Mattis, kusin Eva från kiruna som var på besök med sin dotter Amanda. Duschade och Eva hjälpte mig att platta till mitt ostyriga hår. Provade min nyinköpta klänning och upptäckte att halva brösten syntes! Panik! Jag är inte direkt pryd av mig men hade ingen lust att visa behagen hela dan liksom.. Nålade och sydde ihop lite. Fixade Mattis hår, tog på mig mina 10 centimeters klackar och for iväg. Höll på att inte hinna eftersom jag bestämt mig för att ta bussen och den tog en evighet på sig till Kyrkbyn!
Kom fram 3 minuter efter att bröllopet startat, sprang in i kyrkan precis efter brudparet med väskor och presenter i högsta hugg!! Fint folk kommer alltid sent, eller hur var det?
Sara sa "Ja", Tobbe sa "Ja" och jag fick en liten tår i ögat. Bruden var vacker och brudgummen stiligare än någonsin!
Grattis Sara och Tobbe!

Bröllopsmiddagen var trevlig, familjevänlig och städad. Vi kom hem vid 21-tiden. Mattis slocknade bums och jag försöker fortfarande komma på varför jag inbillade mig att jag skulle komma undan med 10 centimeters klackar utan ont i benen!

Så sommaren:

Regn regn regn... Sen börjar jag jobba och voila!! Sol sol sol!!! Men egentligen klagar jag inte, jag har haft en lugn och skön sommar.

Dejter då?

Tja vad ska jag säga..? Jag sitter fortfarande mitt i en salt öken av NADA och väntar på den där coca colan!! Och det är helt och håller mitt eget "fel".. Jag har trivs alldeles för bra i den där bekväma lådan av "här vet jag i alla fall vad jag får". Mina vänner (Linda och Anne) försöker mana på mig, utmana mig, tjata lite och tom utbrista "Du kan ju inte vara singel hela livet Johanna?!" Det var Linda som sa det, Anne är lika singel som jag så hon håller lite på mig.. Men jag jobbar på det. Har tittat lite, flirtat lite och snart kanske.
Eller som Tobbe sa: "Det kommer bli en lång kall vinter Johanna!" Han hoppades nämligen på en bröllopsinbjudan från mig inom ett år och jag svarade: "När helvetet fryser Tobbe, då kanske!"
Men jag vill inte dejta bara för att liksom.. Jag vill ha "Boom Chicka Wah Wah!!" OCh kommer inte det får jag väl frysa då. Det finns ju duntäcken..

Så B, nu har jag skrivit flera rader!

1 kommentar:

Iziz sa...

Många rader blev det, till kin förtjusning! Gillar ju att läsa det du skriver gumman!
Hmm.. funderar också på nytt duntäcke... ;) Om det fortsätter så här...
/PUSS!